Sfeer
Muziek: [ aan | uit ] Begin pagina Nederlands Deutsch
Fox Catering - Huwelijksfeesten

Huwelijksfeesten

Klik op de foto voor een sfeerimpressie


 

Uw huwelijksfeest is onze uitdaging!

Op zoek naar een locatie waar aandacht voor sfeer, mooie moderne inrichting en lekker eten samen gaan? Dan zou Fox Horeca wel eens uw huwelijkspartner kunnen zijn! 

Sinds 1997 verzorgd de familie Fox reeds voor honderden bruidsparen hun huwelijksfeest. In 2008 onderging het bedrijf een gigantische metamorfose, waarmee Fox behoort tot een van de modernste trouw- en feestlocaties van de achterhoek.

De grote feestzaal is ons restaurant, waar een grote open keuken hele verrassende hapjesconcepten biedt en feesten van 140 tot 350 gasten kunnen worden verzorgd. Uw feest in onze lounge geeft het gevoel of u in een "hippe club" bent beland, waar informeel samen zijn "als vanzelf" gaat en dansen ook! Voor een intiem diner met een klein gezelschap hebben wij de huiskamer op de eerste verdieping van Fox Horeca. Deze huiskamer richten wij, afhankelijk van uw wensen, in voor een romantisch diner. 

Naast het trendy zwart, witte interieur, brengt de eigen keuken brigade kleur aan uw high tea, lunch, diner of hapjes moment. Wij zijn uniek in onze presentatie van gerechten en hapjes: "eetentertainment" noemen wij dat. Alles draait bij onze keuken om lekker proeven, maar wel met alle zintuigen! U krijgt wat u ziet!

De gastheer en gastvrouw, Ton en Danielle Fox, zullen u met al hun gastvrijheid omarmen, waarbij persoonlijkheid, betrokkenheid en meedenken in het draaiboek van uw huwelijksdag hun uitdaging is! 

Bel : (0544) 37 14 27

Jullie kunnen ook algemene informatie aanvragen.

 

 

  

© 2007-2019 Fox Catering - Privacy statement | sitemap